Rekord Anmeldelser

Indsendelsesfrist

Har vi din anmeldelse før den 1. juli kommer rekorden med i næste udgave af Børnenes Rekordbog!

Ansøgningsskema

Her kan du downloade et ansøgningsskema. Husk at følge nedenstående vejledning!
Skemaet ligger her som Word dokument
Skemaet ligger her som PDF dokument

Skriv om rekorden - (Sendes på [email protected] - Enten som tekst direkte i mail eller som Word dokument. Husk at skrive rekordsætternes fulde navne og alder (ved rekorder med mange deltagere er det ikke nødvendigt) Vi vil gerne vide noget om, hvorfor rekorden blev lavet; hvor lang tid det tog; om der var nogen sjove passager under forsøget. Skriv hellere for meget end for lidt. Jo mere vi ved, desto bedre er vores mulighed for at give din historie videre til læserne. Vedlæg frankeret kuvert til diplom - eller indsæt kr 20 på mobile pay til 2720 9050. KLIK for at se vores flotte diplom. Læs reglerne inden du går i gang!

Vedlæg dokumentation for jeres rekord, helst både billeder og/eller avisudklip. Den bedste måde at vise rekorder på er med billeder. Hvis digitale billeder skal kunne anvendes i bogen, skal de tages i højeste opløsning og kvalitet. Digitale billeder skal endelig ikke indsættes i et dokument, men vedhæftes i formatet .jpg eller .tif eller .png. Om muligt skal fotos vise rekordsætteren i aktion eller sammen med rekordemnet, fx en samling.
Skriv til os med alle informationer, så snart som muligt efter rekorden er færdig. Det letter redaktionens arbejde meget. SENDES pr. mail til [email protected] Eller med alm post til: Børnenes Rekordbog, Snærildvej 100, 8300 Odder.

Selve rekordhistorien sendes på på adressen: [email protected] - Enten som tekst direkte i mail eller som Word dokument.

Når rekorden er godkendt til at komme i bogen, vil du/i modtage et diplom. Medsend frankeret og adresseret kuvert til 100 g. er det et enkelt diplom er 50 g. OK. eller indsæt kr. 24 op til 2 diplomer eller kr. 48 ved op til 10 diplomer, eller mere ved flere - på mobile pay til 2720 9050.