Rekord Anmeldelser

Indsendelsesfrist

Har vi din anmeldelse før den 1. juli kommer rekorden med i næste udgave af Børnenes Rekordbog!

Ansøgningsskema

Her kan du downloade et ansøgningsskema. Husk at følge nedenstående vejledning!
Skemaet ligger her som Word dokument
Skemaet ligger her som PDF dokument

Skriv om rekorden på et ekstra stykke papir - Maskinskrevet. Husk at skrive rekordsætternes fulde navne og alder (ved rekorder med mange deltagere er det ikke nødvendigt) Vi vil gerne vide noget om, hvorfor rekorden blev lavet; hvor lang tid det tog; om der var nogen sjove passager under forsøget. Skriv hellere for meget end for lidt. Jo mere vi ved, desto bedre er vores mulighed for at give din historie videre til læserne. Vedlæg frankeret kuvert til diplom osv. KLIK for at se vores flotte diplom.. Læs reglerne inden du går i gang!

Vedlæg dokumentation for jeres rekord, helst både billeder og/eller avisudklip. Den bedste måde at vise rekorder på er med billeder. Hvis digitale billeder skal kunne anvendes i bogen, skal de tages i højeste opløsning og kvalitet. Digitale billeder skal endelig ikke sendes som print på papir eller indsættes i et dokument. Digitale fotos skal afleveres i formatet .jpg eller .tif. Vi kan også bruge både dias og papirbilleder kun farver i god skarp kvalitet. Om muligt skal fotos vise rekordsætteren i aktion eller sammen med rekordemnet, fx en samling. Skriv til os med alle informationer, så snart som muligt efter rekorden er færdig. Det letter redaktionens arbejde meget. SENDES TIL: Børnenes Rekordbog, Snærildvej 100, 8300 Odder.

Selve rekordhistorien må meget gerne sendes på på adressen: [email protected]

Når rekorden er godkendt til at komme i bogen, vil du/i modtage et diplom. Hvis du medsender frankeret og adresseret kuvert i A4 format (ved A5 bukkes diplomet). Et eksempel af dette diplom kan ses på dette link